Aan de slag als chauffeur in het veevoeder transport bij een hecht familiebedrijf

  • Uddel
  • Parttime/Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 3250,- en € 4225,- bruto per maand volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en op basis van jouw werkervaring
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris en een pensioenregeling
  • Je werkt met modern, compleet ingericht materiaal, voorzien van de allerlaatste veiligheidsvoorzieningen en hulpmiddelen
  • Onze personeelsvereniging is altijd in de weer met uitjes zoals; BBQ’en, dagje Amsterdam of een boottocht!
  • Een afwisselende en uitdagende baan met ruimte voor eigenaarschap bij een gezellig familiebedrijf

Ons verlanglijstje

  • Relevante werkervaring in het veevoedertransport mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We leren je ook graag dit prachtige vak!
  • Vanzelfsprekend heb jij een CE-rijbewijs
  • Jij bent flexibel, zelfstandig en klantgericht!

Wij zijn H. Bronkhorst Transport (HBT) een hecht familiebedrijf uit Uddel. Zowel nationaal als internationaal maken wij binnen het veevoeder transport het verschil. We richten ons op bulk- en speciaal transport de niche van rundvee-waardig vervoer. Onze focus ligt op kwaliteit en een collegiale houding richting onze klanten. Kortom, efficiënt op weg door heel Europa met een kostbare agrarische lading. Dat is HBT!

We zorgen ervoor dat alles geregeld is, zoals een goede planning die voldoet aan jouw wensen. Als beloning voor het harde werken, organiseert onze personeelsvereniging gezellige uitjes, zoals een dagje Volendam, een uitgebreide BBQ, sinterklaasfeest of bezoek aan het openluchtmuseum.

Solliciteren kan gemakkelijk via het onderstaande formulier of via een Whatsapp!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

Een nieuwe werkdag! Je start de dag met een bak koffie in de kantine en neemt ondertussen de planning van de aankomende dag door. Vandaag moet je langs een aantal boeren in Nederland, dus je stippelt de meest efficiënte rit uit.
Op naar de fabriek, de eerste stop van de dag. Bij de fabriek aangekomen ga je de auto laden met veevoer. Je babbelt nog even met de medewerkers daar voordat je verder gaat!
Na het laden ga je naar de boer. Voor de zekerheid controleer je de drukte op de weg. Je wilt natuurlijk geen risico lopen om te laat te komen door een file. Bij de boer aangekomen ga je het voer lossen in de juiste silo.
Het lossen zit erop! De boer komt nog met een bak koffie en jullie praten nog wat over het bedrijf van de boer. Voordat je naar de volgende klant gaat, vul je de boordcomputer in.
De volgende boer ziet jou aan komen, je kent deze klant goed en er is altijd goed contact. Ook hier ga je zorgen dat het voer in de juiste silo komt.
Ook hier zit het lossen er op, je werkt de boordcomputer bij en vertrekt naar het volgende adres.
Ook bij de laatste stop is de boer blij je te zien. Je lost het veevoer en werkt de boordcomputer bij. De laatste rit zit erop! In je boordcomputer staat het vervolg. Op naar het volgende laadadres/ overnachtingsplek voor aankomende nacht. Dit kan onderweg zijn of thuis, al naar gelang van jouw interesses of werkzaamheden.

Kom je langs voor een bakkie?

Ben jij een gedreven en zelfstandige chauffeur? Sta je open voor een nieuwe uitdaging? En lust jij graag een kop koffie? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor voor een lekkere bak verse bonenkoffie. Hopelijk kunnen we in een persoonlijk kennismakingsgesprek elkaar beter leren kennen en onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Neem jij contact met ons op?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Harold van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Harold een WhatsApp op 06 52 58 07 22 of mail naar harold@hbttransport.nl.