De verantwoordelijkheid dragen voor de financiële administratie als Administrateur bij een trots familiebedrijf

  • Uddel
  • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 3000,- en € 4500,- bruto per maand volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en op basis van jouw werkervaring
  • 27,5 vakantiedagen, 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris en een goede pensioenregeling
  • De mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van controller
  • Jij komt te werken bij een internationaal bedrijf met een prettige informele werksfeer
  • Onze personeelsvereniging is altijd in de weer met uitjes zoals; BBQ’en, dagje Amsterdam of een boottocht!

Ons verlanglijstje

  • Je hebt een relevante MBO-diploma in de pocket
  • Daarnaast heb je ruime soortgelijke werkervaring
  • Jouw competenties zijn; betrouwbaar, communicatief en analytisch

Wij zijn H. Bronkhorst Transport (HBT) een hecht familiebedrijf uit Uddel. Zowel nationaal als internationaal maken wij binnen het veevoedertransport het verschil. We richten ons op bulk- en speciaal transport de niche van rundveewaardig vervoer. Onze focus ligt op kwaliteit en een collegiale houding richting onze klanten. Kortom, efficiënt op weg door heel Europa met een kostbare agrarische lading. Dat is HBT!

Als Administrateur bij HBT ben je medeverantwoordelijk voor het financiële beleid en de financiële doelen. Je ontfermt je over het opstellen van de jaarrekening, het onderhouden van contact met de accountant en het uitlezen van de balansrekening. Daarnaast werk je uitvoerend mee op de afdeling. Je brengt de boekhouding op orde, doet belastingaangiftes en stelt managementinformatie op. Deze informatie gebruik je vervolgens om de liquiditeit te bewaken, geldstromen te optimaliseren en ontwikkelingsplannen voor de korte- en lange termijn op te stellen.

Je komt te werken bij een trots en sociaal familiebedrijf, waar altijd de deur open staat en oog is voor elkaar. De werksfeer is prettig en je kan bij ons jezelf zijn. Om jouw baan zo goed mogelijk uit te voeren, krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid. Als beloning voor het harde werken, organiseert onze personeelsvereniging gezellige uitjes, zoals een dagje Volendam, een groot (sinterklaas) feest of een bezoek aan het openluchtmuseum.

Solliciteren kan gemakkelijk via het onderstaande formulier of via een whatsapp!

Ik heb interesse

Kom je langs voor een bakkie?

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte, nauwkeurige en gezellige administrateur met relevante werkervaring die de verantwoordelijkheid voor onze financiële afdeling wil dragen. Een functie waar focus, overzicht en precisie is vereist. Durf jij de uitdaging aan te gaan? En herken jij je in ons verlanglijstje? Dan komen we graag met je in contact. Maak ons je interesse kenbaar en hopelijk spreken we je snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Gerard van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Gerard een WhatsApp op 06 52 58 07 22 of mail naar gerard@hbttransport.nl.